Uthyrning 3:a, New Ham, London, England, East Ham Wordsworth Avenue

Uthyrning - Cod. 10352

  • Typ: 3:a
  • Område: 300 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2nd

Detta charmiga och fullt möblerade 3 stora sovrum med dubbelsäng lägenhet med rymligt vardagsrum (med balkong) och gästtoalett, i hjärtat av Canning Town finns tillgänglig för omedelbar rental.The lägenhet har nyligen gynnats av en topp-till-botten renovering, med ny bad / dusch och toalett, nytt kök, nya mattor och gardiner i hela, och en fullständig ommålning av alla rum och gemensamma parts.Each av de tre sovrummen har en dubbelsäng, garderob, byrå och bord. Vardagsrummet har två fåtöljer, en bäddsoffa, soffbord och tv bord och tillgång till balkongen. Badrummet är utrustad med en power-shower, badkar och handfat, samt ett badrumsskåp och handdukstork. Den fullt fungerande kök ingår en kyl och frys, mikrovågsugn, diskmaskin och tvättmaskin torktumlare. Windows är lufttäta dubbelglas hela. Varmvatten och centralvärme hela tillhandahålls av en gas combi panna.

         Lägenheten ligger ca 2-3 minuters promenad från East Ham sub station, på Norra Linjen, och ett stenkast från pulsen i East Ham Hög Street.The Lägenheten ligger på andra våningen (överst) i en röd tegelbyggnad, med åtkomst via en gemensam dörr med intercom system på marknivå, och hiss till övre floors.The fastigheten ligger i närheten, och det allmänna området har ett antal barer, restauranger och butiker som gör lever i en trevlig experience.Other närheten tube / fjärrtrafik stationer inkluderar ett avstånd från Canning Town Tube South Kensingtons tunnelbanestation ansluter till distriktet, Circle och Piccadilly linesall lättillgänglig till fots. Ett antal busslinjer verksamma i det område som ger utmärkt tillgång till hela London: Bussar från Canning Town. Nattbussar. Busslinje. Mot. Busshållplatser. N15. Paddington Basin. G M N P. Romford

       Lägenheten som erbjuds för £ 500 per vecka (eller närmaste erbjudande) betalas månadsvis i förskott. Hyresgästerna dessutom kommer att vara ansvarig för elräkningar och kommunalskatt. Hyresvärden kommer att ansvara för service och hantering avgifter på byggnaden. Tre referenser inklusive arbetsgivare, tidigare hyresvärd (eller förälder), och banken kommer att sökas från varje hyresgäst.

       Vi ser fram emot att träffa er för en visning. Om du har några frågor vänligen kontakta Mellany Morphins telefonnummer skulle släppas till åkande på grundval av beredskap.

Fråga efter denna bostad


Free real estate ads
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB