Försäljning 3:a, London-7, London, England, 147 Weavers way

Försäljning - Cod. 35711

  • Typ: 3:a
  • Område: 50 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Camden Town är ett populärt område för lokalbefolkningen, pubar, den pittoreska marknaden, den romantiska kanalen ... Vi är 10 minuters promenad från tunnelbanan och 20 minuter från de internationella stationerna St.Pancras och King Cross. Det är en lugn och säker del av Camden; Det verkar som att borgmästaren i London diskret har köpt en lägenhet i samma byggnad som vår.
 Vårt är en tre-rumslägenhet på 50 kvadratmeter, av vilka 48 kan gås med: ett stort vardagsrum mot söder, mycket ljus, vilket leder till villa dubbelrum, enkelrum, elegant badrum med bidé och dusch, ingång och förråd. Energiklass C, Dubbelglasfönster, Centralvärme. Gratis parkering för två bilar i den reserverade parkeringsplatsen av bostadsrätten.
Det är en bra tid att köpa ett hus i England: Priserna har just minskat efter Brexit och analytikerna förväntar sig att de inom några år kommer att gå upp, särskilt i London.
Vi köpte lägenheten 2012 och vi renoverade det helt, med hjälp av en inredningsarkitekt för vår dotter. Hon bodde där i 5 år, men var tvungen att flytta till Frankrike; det är därför vi säljer det.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB