Försäljning 1:a, Faugh, Cumbria, England, Cumbria

Försäljning - Cod. 35027

  • Typ: 1:a
  • Område: 20 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 1

Lägenhet i hotell, till salu i en underbar historisk byggnad som ligger i hjärtat av en av de mest magnifika regionerna i England. Beläget i hjärtat av Lake Districts vackra landskap, erbjuder den spektakulär utsikt över Northumberlands landsbygd och topparna som ramar de vackra sjöarna.

Hotellet går tillbaka till 1700, omfattar totalt 86 rum, inklusive singlar, dubbelrum och sviter, och har alltid varit ett favoritmål för besökare på alla ställen, särskilt tack vare de närliggande källorna till naturligt svavelvatten. En riktig oas av lugn som omfattar 140 hektar mark mellan trädgården och den naturliga skogen, allt inramad av en idyllisk lantlig miljö.

Erbjudandet av tjänster som redan finns i strukturen - restaurang med angränsande cocktailbarbar, pool och gym - kommer snart att berika med en andra överlägsen restaurang som uppfyller högsta kvalitetsstandarden från tillägget av ett hälsocenter med rum för behandlingar och uppförande av ett ridcenter.

Renoveringen av funktionsrummet och de magnifika vinterträdgården kommer att lägga till ytterligare överklagande till hotellet och kommer att ha ett idealiskt läge för bröllop, konferenser och evenemang.

Från hotellet kan du upptäcka UNESCOs världsarvslista längs Hadrians mur, samt besök Carlisle, Gretna, Hexham och Newcastle. Detta vackra hotell erbjuder gästerna en unik plats att dra sig tillbaka till - medan Windermere, Ullswater och Derewentwater är kända för sin natursköna skönhet.

Hela regionen i Lake District är känd över hela världen för sin turist charm och är känd som en destination för excellens för både historisk / kulturell och naturalistisk turism och lockar cirka 41,5 miljoner besökare varje år: Hadrian har UNESCO: s världsarvsliv, härifrån kan du enkelt nå historiska städer som Carlisle, Gretna, Hexham och Newcastle eller ta en tur på stranden av de vackra Windermere, Ullswater och Derewentwater sjöar, kända för sin natursköna skönhet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB